Alföldi Napok 2015.

Tisztelt Érdeklõdõk!

2015-ben már huszonkettedik alkalommal várunk minden kiállítót és kedves érdeklõdõt az Alföldi Állattenyésztési és Mezõgazda Napokra április 24-25-26-án Hódmezõvásárhelyen.

A kiállítás a magyar mezõgazdaság egyik legnagyobb jelentõségû szakmai találkozójává vált, melyet a hódmezõvásárhelyi Hód-Mezõgazda Zrt. szervez kezdettõl fogva a Magyar Állattenyésztõk Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.

 A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztõ országok mintája alapján. A küllemében is lenyûgözõ állatkiállítói terület évrõl-évre több tenyészállatnak ad helyet. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezõgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.

Amit a kiállítások rendezésénél mindenkor a legfontosabbnak tart a rendező csapat, az a szakmaiság. A nyilvános show-bírálatok, tenyészállat-árverések a mindenkori hazai állomány élvonalának aktuális képét tükrözik. Tükrözték azt a piaci helyzetet is, amikor az ágazat gazdaságosságának mélypontja miatt kevesebb sertést hoztak a kiállításra, vagy kevesebb tehenet, de azt is megmutatja minden évben, miben történt változás az előző évhez képest.

A limousin és blonde d'Aquitaine tenyészállatok bírálata az első napon, pénteken veszi kezdetét 10:00 órakor. A bírálatot Gilles Lequeux (limousin) és Jean Blanc (blonde d'Aquitaine) küllemi bírók végzik majd. A felvezetésre és show-bírálatra, eredményhirdetésre 14:00-kor kerül sor sz F szektor húsmarha bemutató terén.

Szombaton délelőtt díjátadásra kerül a sor, délután fajtabemutatót és küllemi bírálati bemutatót láthatnak a tisztelt látogatók. A pontos idópontokatt a Limousin és Blonde d'Aquitaine Tenyésztők Egyesülete standjánál lehet megtekinteni.

Vasárnap fajtabemutatóval az A szektorban, majd délután szintén küllemi bírálati bemutatóval várjuk a nézőket az F szektorban.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!
Több információ:  www.allattenyesztesinapok.hu
 
« Vissza