Limousin helyezések 2016.

A 2016. évi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok LIMOUSIN bírálatának eredményei megtekinthetők itt

A limousin fajta összetett versenyében a hímivarú kategória első helyezettje tenyészbika kategóriában a 1406-os kat. számú felnőtt limousin bika, tenyésztője és tulajdonosa J. M. K. Kft.,Hajdúszoboszló.

Ugyanezen kategória második helyezettje a 1399-es kat. számú fiatal limousin tenyészbika, tenyésztője és tulajdonosa J. M. K. Kft.,Hajdúszoboszló.

Az összetett verseny harmadik helyezettje a 0173-as használati számú limousin tenyészbika, tenyésztője és tulajdonosa az Imár Bt., Balatonalmádi.

A limousin fajta összetett, nőivarú versenyének első helyezettje és egyben a fajtaverseny győztese a 1403-es kat. számú limousin embrió donor tehén, tulajdonosa Gyöngysziget Kft., Nagybaracska.

Ugyanezen kategória második helyezettje a 1396-os kat. számú két éves limousin üsző, tenyésztője és tulajdonosa Imár Bt. Balatonalmádi.

Az összetett versenyben harmadik helyezést ért el 1401-as kat. számú limousin anyatehén borjával, tenyésztője és tulajdonosa J. M. K. Kft.,Hajdúszoboszló.

A Limousin és Blonde d’ Aquitaine Tenyésztők Egyesületének különdíját kapja a Lovasberényi Agrár Kft. a kiállításon bemutatott 1390-es kat. számú növendék üsző kategóriában nyert első helyezésért.

A díjat átadja: Gilles Lequeux az Interlim kereskedelmi igazgatója.

A Limousin és Blonde d’ Aquitaine Tenyésztők Egyesületének különdíját kapja  Mizsei Péter magántenyésztő, a kiállításon bemutatott 1400-as kat. számú növendék bika kategóriában nyert második helyezésért.

A díjat átadja: Alexandre Humeau, küllemi bíráló.

A Francia Limousin  Tenyésztők Egyesülete különdíját kapja a Gyöngysziget Kft., Nagybaracska a bemutatott 1403 kat. számú fajtagyőztes tehenéért.

 

Az Interlim különdíjat ajánlott fel limousin fajtában a hímivar összevont kategória első helyezett bika tenyésztőjének, aki a J.M.K. Kft., Hajdúszoboszló

Az Országos MesterségesTermékenyítő Zrt. különdíjat ajánlott fel a  legjobb limousin tenyészállatnak, melyet a Gyöngysziget Kft. Nagybaracska nyert el 1403-as kat. számú fajtagyőztes tehenéért.

A díjat átadja: Solymosi Viktor az OMT Zrt. képviselője.

 

 

« Vissza